Terapiapalvelut

terapia1

Olemme AVI:n luvan omaava terveydenhuollon palveluntuottaja. Terapiapalvelut sisältävät yksilö-, pari- ja perheterapiaa. Erityisosaamistamme ovat väkivallan hoito-ohjelmat sekä perhe- ja parisuhdekriisien hoito.

Käytössämme on erilaisia terapiasuuntauksia, joista valitsemme sopivan asiakkaan tilanteen mukaan. Tuotamme psykologipalveluja yksittäisille ihmisille sekä työterveyshuollon käyttöön.

Psykoterapiapalvelut

Psykoterapiapalveluissa korostamme asiakkaan yksilöllistä kohtaamista ja ratkaisukeskeistä lähestymistapaa. Työskentely perustuu hyvään kontaktiin ja luottamukseen terapeutin ja asiakkaan välillä. Pääsääntöisesti toteutamme lyhytterapeuttisia hoitoja, joiden kesto ja hoitokertojen tiheys sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.
Teemme myös kriisityötä. Järjestämme debriefing (jälkipuinti) -istuntoja yksilöille, pareille, perheille ja yhteisöille sekä akuuttia kriisityötä liittyen äkillisiin menetyksiin, onnettomuuksiin ja muihin elämänkriiseihin.

Psykologipalvelut

Palveluihimme kuuluvat psykologiset tutkimukset, arvioinnit ja testaukset sekä edellä mainittuihin toimialueisiin liittyvät lausunnot. Tutkimuksia teemme lapsille, nuorille ja aikuisille.

perhe_pieni

Perhekuntoutus

Perhekuntoutuspalvelut sisältävät perheiden neuvonta-, ohjaus- ja tukipalvelut sekä lasten ja nuorten kasvatukseen ja kehitykseen liittyvien ongelmien hoidon. Tarvittaessa teemme kotikäyntejä liittyen palvelukokonaisuuteen. Palvelemme asiakkaitamme siellä, missä tarvitaan. Lisäksi teemme lasten huoltoon ja tapaamisiin liittyviä selvityksiä. Järjestämme tapaamispaikkatoimintaa ja vanhempien välisiä neuvotteluja lasten huoltoon ja tapaamisiin liittyen.

Järjestämme tarvittaessa kaksi vuorokautta kestäviä perhekuntoutusleirejä, joiden tavoitteena on erityisesti lasten ja vanhempien vuorovaikutustaitojen kehittäminen.

Tietoa meistä

Sveins Consulting Oy on 2001 perustettu perheyritys. Joka on erikoistunnut sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen ja kehitystyöhön.