Ihmiset

petterisveins

Petteri Sveins, palveluista vastaava johtaja

Olen koulutukseltani erityistason psykoterapeutti, perheterapeutti (Valvira ja KELA pätevyys). Psykoterapiakoulutuksen suoritin Jyväskylän yliopiston psykologianlaitoksella 1999. Olen suorittanut sosionomin tutkinnon sekä opintoja kasvatustieteessä, yhteiskuntapolitiikassa ja erityispedagogiikassa Jyväskylän yliopistossa.

Perustehtävieni lisäksi olen toiminut Amerikan kehityspankin, YK: n, Stakesin ja eri ministeriöiden kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä mm. Pohjoismaissa, Euroopassa, Baltiassa, Surinamissa, USA:ssa ja Namibiassa.

Referenssit

Stakesin Terve- Sos kunniakirja
Tiedonjulkistamisen Suomen valtion palkinto
STM:n Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Miehen työ- palkinto (Vaihtoehto väkivallalle/Mobile- projekti)
Vuoden sosiaalityöntekijä Suomessa

roosasveins

Roosa Sveins, kosmetologi

SKY- Cidesco- kosmetologi

Tuula Sveins, assistentti

Assistentti toimii johdon ja muiden ammattihenkilöiden tukena sekä asiakaspalvelutehtävissä. Tuula hoitaa myös yrityksen laskutukseen, ajanvarauksiin ja juokseviin asioihin liittyviä tehtäviä.

nikosveins

Niko Sveins, johdon assistentti

Johdon assistentti vastaa yrityksen teknisestä tuesta. Niko myös suunnittelee ja toteuttaa graafisia ulkoasuja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti esimerkiksi nettisivuille, esitteisiin ja käyntikortteihin sekä suunnittelee yrityslogoja.

 

Asiantuntijaverkostot

Käytössämme on lisäksi laaja verkosto sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia ja asiantuntijoita, joita voimme käyttää tarpeen mukaisesti.

Tietoa meistä

Sveins Consulting Oy on 2001 perustettu perheyritys. Joka on erikoistunnut sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen ja kehitystyöhön.